Summer Holidays Invitation


Cum îţi petreci vacanţa de vară?           
Pentru mine, în orice vacanţă de vară simţurile devin destul de selective. Totul miroase a lemn de brad, a aer îmbibat de sare; nu mai aud decât foşnetul frunzelor, valurile mării izbindu-se de târm şi râsul copiilor. Mai mult, totul are gust de îngheţată şi de pepeni copţi. Şi toate sunt mai bune şi mai frumoase alături de prietenii din copilărie.
Cum ţi s-ar părea să petreci o săptămână alături de colegi într-un loc minunat în care se aud izvoarele, păsărelele, vântul şi miroase a flori de câmp, iar dimineaţa te trezeşte sunetul maiestuos al clopotului în locul ţipătului telefonului mobil? Dar dacă îţi mai spun că în tot acest timp poţi sa-ţi exersezi şi să-ţi îmbunătăţeşti cunoştinţele la limba engleză, ce zici?
Opt eleve ale Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca au răspuns afirmativ la această invitaţie. Pentru ele, Mănăstirea „Acoperământul Maicii Domnului”, sat Muncelu, com. Baia de Arieş, jud. Alba, va fi locul care le va găzdui în perioada 14-22 iulie, timp în care vor afla curiozităţi despre cultura, civilizaţia şi literatura britanică şi americană, vor participa la diferite jocuri de comunicare şi îşi vor exersa cunoştinţele. Li se promit filme, muzică, jocuri şi poveşti, multe poveşti – toate în limba engleză. A! Să nu uit de drumeţii şi de multe alte surprize!
Ce zici? Vii şi tu cu noi la următoarea şcoală de vară? Deocamdată, îţi vom povesti cum a fost. Dacă te-am făcut deja să visezi la o astfel de vacanţă de vară, dă-mi de veste.
Ne revedem la toamnă. Până atunci, vacanţă minunată!


Comments

Popular Posts